Locatii pentru sedinta foto de nunta in Prahova
Articole locale

Locatii pentru sedinta foto de nunta in Prahova

de

Daca pe bunicii si parintii nostri ii vedem in ziua nuntii in clasicele fotografii de studio, rezumate la cateva cadre cu mirii, nasii si familia extinsa, astazi doar imaginatia noastra ne poate limita.
In Prahova, ne putem considera rasfatati cu locatii frumoase, care au devenit populare printre miri, atat pentru sedintele foto din ziua nuntii, dar si pentru Trash The Dress sau Love de Dress: Muzeul de arta din Ploiesti, Palatul Culturii, Casa Hagi Prodan Ploiesti, castelul Peles din Sinaia, Castelul Cantacuzino din Busteni, conacul Belu Urlati sau Muzeul Casa Domneasca Brebu.

Locatii sedinta foto nunta in Prahova

Insa, organizarea unei sedinte foto de interior are dezavantajele ei marcate prin limitarea in spatiu, slaba iluminare, ce poate fi insa compensata cu echipamente corespunzatoare, dar si timpul limitat, astfel de locatii de interior fiind inchiriate cu ora pentru sume de la 200 lei. Marele avantaj consta in faptul ca sedinta foto nu depinde de conditiile meteo, iar arhitectura si recuzita fiecarei locatii in parte ofera decorul adecvat surprinderii fotografice a fiecarei povesti de iubire.

Locatii pentru sedinta foto in Prahova in ziua nuntii

Locatiile naturale raman in continuare in topul preferintelor, oferind un cadru romantic, propice imortalizarii celei mai frumoase zile, cea a nuntii. Barajul de la Paltinul, la aproximativ 50 de km de Ploiesti, sau zona Talea ce ofera un peisaj variat sunt doar doua dintre acestea. In alegerea unei locatii in aer liber trebuie tinut cont de posibilele schimbari meteorologice ce pot impiedica desfasurarea sedintei foto. Insa cadrul romantic, costurile reduse si lipsa restrictionarii de timp reprezinta avantajele alegerii unei locatii in aer liber.

Din agenda organizarii unei nunti nu trebuie sa lipseasca sedinta foto. Fotografiile si filmul nuntii sunt cele ce vor da contur amintirilor tale peste ani.

Iar daca timpul si bugetul nu iti permit organizarea unei sedinte foto intr-o locatie speciala, poti oricand profita de parcurile din oras – Parcul din Centru sau cel de la sala Sporturilor Ploiesti – sau de cel de la Bucov –parcul „Constantin Stere”.

Locatii in Ploiesti pentru sedinta foto din ziua nuntii

Orice spatiu se poate dovedi un cadru bun, oricat de non-conformist ar parea:

Locatii nonconformiste pentru sedinta foto din ziua nuntii in Ploiesti

Importanta sedintei foto din ziua nuntii nu ar trebui sa fie minimizata. Realizarea unor cadre in drumul spre biserica sau restaurant reprezinta o solutie aproape impersonala de a surprinde momente din ceea ce ar trebui sa fie cea mai importanta zi din viata mirilor.

Sedinta foto in ziua nuntii in Ploiesti

De asemenea, alegerea fotografului nu ar trebui sa fie aleatorie facuta, ci doar pe baza recomandarilor si portofoliului acestuia. Doar un fotograf bun, cu maiestrie si creativitate, poate surprinde trairile mirilor, momentele unice ale nuntii, dand personalitate cadrelor alese.
Toate fotografiile din acest articol au fost realizate de echipa SMA Studio Ploiesti, care reuseste de peste 5 ani sa ofere, prin profesionalism, calitate si o abordare personalizata a proiectelor, imaginea dorita sub mottoul Get in the best light!

Alte articole:
Opinii (0)

Adauga opinia ta: