Torturi de nunta pictate manual
Organizare nunta

Torturi de nunta pictate manual

de

Torturile de nunta sunt mereu in continua schimbare, atat in ceea ce priveste continutul, forma sau decorul. Daca ne referim la decor, pentru nunta voastra puteti opta pentru o gama infinita de modele, decorate fie cu frisca, fie cu fondant sau martipan. Daca alegeti una dintre ultimele doua variante, cu fondant sau martipan, puteti alege si un stil mai aparte de a-l decora sau mai bine spus de a-l picta. Asadar, ajungem sa vorbim despre modele deosebite de torturi de nunta pictate manual. Maiestria cofetarului sau a persoanei care picteaza tortul este esentiala asadar alegeti cu grija persoana in mana careia veti lasa o sarcina atat de importanta. Pentru a face o alegere cat mai buna, analizati lista laboratoare torturi de nunta din Ploiesti.

Tort de nunta pictat manual cu flori mov

Puteti alege ca baza un fondant alb, astfel modelul pictat va iesi cel mai bine in evidenta. O combinatie excelenta este cea a florilor din zahar cu pictura florala.
 
Tort de nunta pictat manual si cu margarete rosii din zahar
 
Dar desigur exista si varianta unui fondant intr-o culoare tare pe care pot fi pictate accente contrastante care vor transforma tortul de nunta intr-o adevarata opera de arta.
 
Tort nunta cu fondant negru pictat manual
 
Forma tortului poate varia de la modele simple rotunde sau patrate, pana la creatii unicat care vor atrage privirea si vor starni admiratia tuturor invitatilor. In galeria de fotografii de mai jos va prezentam si alte modele de torturi inedite care vor incununa cu succes evenimentul pe care il organizati.
Opinii (1)
Pur si simplu m-am ... | 5 martie, 2013
Pur si simplu m-am indragostit de tortul cu 6 etaje (cel cu galben si albastru... culorile mele preferate) :D Am decis, la nunta mea vreau un tort de genul acesta si sunt sigura ca cei de la cofetaria Deliciile Kronstadt o sa ma ajute in realizarea tortului de vis... exact asa cum mi-l doresc.

Adauga opinia ta: