Colectia Vera Wang primavara 2012
Rochia de mireasa

Colectia Vera Wang primavara 2012

de

Fiecare piesa a colectiei de primavara semnata Vera Wang 2012 intruchipeaza sentimente delicate si lejere cu care deja ne-a obisnuit de-a lungul anilor. Culori moi, palide, tesaturi de lux, nori de tul si matase domina colectia de primavara a anului 2012.

Ca intotdeauna, colectia Vera Wang contine rochii de nunta traditionale, simple, albe sau culoarea fildesului precum si rochii cu un design mai curajos si culori neasteptate.

Fiecare detaliu, inclusiv ornamentele din dantela sau cele florale, este in acelasi timp atat supus cat si capricios. Daca esti un fan al stratificarii cu siguranta vei gasi rochia potrivita pentru tine in colectia de primavara Vera Wang 2012.

Rochie de mireasa alba Vera Wang

Detaliile feminine si cochete nu inceteaza sa isi faca totusi aparitia in colectiile de rochii de mireasa Vera Wang, rezultand astfel compozitii unice si delicate dar totodata cu un design neobisnuit.

Rochie de mireasa Vera Wang primavara 2012

Rochia de mireasa va trece cat mai curand printr-o schimbare radicala de culoare, creatoarea de moda Vera Wang propunand pentru sezonul primavara 2012 culori moi pamantii, ciocolatii pana la nuante de verde, roz sau ivory. 

Rochie de mireasa Vera Wang colectie primavara 2012

Drapajele si volumele nu au fost excluse nici din aceasta colectie, creatoarea de moda imbinand perfect detaliile voluminoase cu finetea creatiilor,  oferind viitoarelor mirese combinatia perfecta intre teatralism si tinerete.

Rochie de mireasa Vera Wang colectia primavara 2012

Rochie de mireasa Vera Wang primavara 2012

Va lasam in compania deosebitelor rochii de mireasa ale colectiei de primavara 2012 create de cel mai renumit designer de rochii de mireasa Vera Wang. 

Opinii (0)

Adauga opinia ta: